Klatrehytta har blitt bygd i samarbeid med Tretopphyttene AS (Frode Schei), Animal Planet/Discovery Chanel og Pete Nelson (Trehousemasters). Den vises på Animal Planet som eget TV-program stadig vekk. Det er også mulig å se programmet på D-play.

Klatrehytta eies av Tretopphyttene AS, men driftes i samarbeid med Helgøya Klatrepark AS. Den ligger i sjarmerende omgivelser like ved Helgøya Klatrepark. Hytta ligger sydvendt med fantastisk utsikt utover Mjøsa. Fra terrassen kan man titte på ekorn, småfugler og rådyr.

Klatrehytta har sengeplass til maks 8 personer, har et lite kjøkken, do og dusj! Klatrehytta kan bestilles på www.tretopphytter.no/https://youtu.be/2xGzugS2K1Y.

Alle som bor i Klatrehytta kan bestille klatring i Helgøya Klatrepark, både i og utenom våre faste åpningstider, MEN DETTE MÅ BESTILLES I GOD TID FØR DERE KOMMER. Prisen utenom våre faste åpningstider er kr 1500,- pr. time, uansett antall (men ikke flere enn de som det er plass til i Klatrehytta). Alle som bor i Klatrehytta får 10 % rabatt i åpningstidene våre.