Årets overnattingssted på Helgøya – Svevetelt (Stingray). Vi har gått til innkjøp av 5 svevetelt, hvert telt har plass til ca 3 voksne personer. Teltene kan i utgangspunktet henges opp hvor som helst der du måtte ønske! Du kan også “sveve” i skogen her hos oss i Helgøya Klatrepark, like ved vår koselige Gapahuk. Prisen pr. telt er kr 500,- (pr. natt). Hvis teltet ønskes å leies i nærheten av Gapahuken vår og ha området for seg selv (med grill, ved, vann, lys, utedo og renovasjon) koster det kr 1500,- (pr. natt). Hvis dere ønsker å få hengt opp teltet et annet sted enn på området vårt (et annet sted på Helgøya). Vi tar kr 250,- ekstra for oppheng av teltet, men nedenfor finner dere en video som forklarer hvordan man henger de opp, så man kan fint klare dette selv; Ta kontakt med Helgøya Klatrepark (post@helgoyaklatrepark.no) for bestilling og ytterligere informasjon.