Klatreposten2019-01-10T15:24:48+01:00

Klatreposten

Siste nytt fra Klatreparken

Kulturkortet for ungdom 2021

By |18.04.2021|

Kulturkortet kan benyttes av ungdommer i alderen 3-21 år og kan skaffes gjennom Hedmarken fylkeskommune.

Kulturkortet legger til rette for at ungdom skal kunne oppleve og delta i aktiviteter innen kunst og kultur- med en god rabatt- så det skal være mulig for mange ungdommer å delta på et bredt spekter av kunst og kultur i vårt fylke.

Ungdommer kan finne mer informasjon om kulturkortet på disse sosiale mediene:

Når du kommer til Helgøya Klatrepark og har med deg kulturkortet får du kr 100,- i rabatt på prisen på kr 320. Dvs. du betaler kr 220,- hvis du har med deg kulturkortet (må bestilles gjennom kulturkorthedmark.no).

Hilde Selvikvåg – 3. juli 2021

By |18.04.2021|

Lørdag den 3. juli holder Hilde Selvikvåg historiens første konsert i Helgøya klatrepark, gratis for alle som har klatresele!! Hilde Selvikvåg er fra Jæren og har på kort tid oppnådd stor suksess med spellemannsominasjon av debutalbumet og flere store radiohits på løpende bånd. Med sine fengende poplåter som «Karusell», «Indie» og «Anemone» har hun sneket seg inn i manges hjerter. Med sin enestående melodisans og tekster på klingende jærdialekt har hun vist at hun er et stort låtskrivertalent og en unik artist som våger å gå sine egne veier. Ektefølt og nært formidler hun låtene sine slik som bare hun kan, og fremkaller latter så vel som tårer med en varme og tilstedeværelse av de sjeldne. Velkommen til en magisk konsertopplevelse i tretoppene!

SVEVETELT – ÅRETS OVERNATTINGSSTED!!

By |02.04.2021|

Årets overnattingssted på Helgøya – Svevetelt (Stingray). Vi har gått til innkjøp av 5 svevetelt, hvert telt har plass til ca 3 voksne personer. Teltene kan i utgangspunktet henges opp hvor som helst der du måtte ønske! Du kan også “sveve” i skogen her hos oss i Helgøya Klatrepark, like ved vår koselige Gapahuk. Prisen pr. telt er kr 500,- (pr. natt). Hvis teltet ønskes å leies i nærheten av Gapahuken vår og ha området for seg selv (med grill, ved, vann, lys, utedo og renovasjon) koster det kr 1500,- (pr. natt). Hvis dere ønsker å få hengt opp teltet et annet sted enn på området vårt (et annet sted på Helgøya). Vi tar kr 250,- ekstra for oppheng av teltet, men nedenfor finner dere en video som forklarer hvordan man henger de opp, så man kan fint klare dette selv; Ta kontakt med Helgøya Klatrepark (post@helgoyaklatrepark.no) for bestilling og ytterligere informasjon.

HOEL GÅRD – SAMARBEID!

By |29.09.2019|

Helgøya Klatrepark er Midt i Mjøsa, et område med mange fantastiske tilbydere, en av disse er: hoel-gaard.

Hvis du f.eks. har lyst til å ta med deg firmaet ditt på en utendørs aktivitet er det perfekt å overnatte/spise på Hoel gård, ligger ca 10 min. fra Helgøya Klatrepark.

Huldra på Helgøya – et vandreteater – 27. og 29. August 2021

By |15.03.2019|

Huldra på Helgøya – et vandreteater. Har de tre siste årene vært satt opp 2 ganger pr. sesong. I år blir det fredag den 27. august og søndag den 29. august.

Vandreteateret er en oppsetning bestående av sagn, sang, dans, fortellinger og drivende felespill av fantastiske Martine og Jørgen Kraft. Men her finnes også flinke lokale aktører som Gina Gubberud og Geir Martinsen, samt “lokale” Huldrejenter. Dansere fra Ringsaker kulturskole. Sanger Therese Duenger, “profesjonell hulder” Hilde Johanne Aafoss på bratsj og sang og forteller Elisabeth Stai. Historien handler om sjølveste huldra, den fagre og lekende, som forsøker å lokke med seg gjetergutten inn i sitt eget underjordiske rike. Det er samtidig en opplevelse på gamle stier og veier på Helgøya og fortellinger om folk som har levd her før oss.

https://visitinnlandet.screenbooking.com/Tours/1806

Skolestart eller skoleslutt?

By |15.03.2019|

Spesialtilbud for skoleklasser/lag/foreninger – 4 timer – kr 250,- pr. person (gratis lang Zipline på 430 meter for de over 12 år). Helgøya Klatrepark har løyper for absolutt alle, slik at alle kan føle mestring på sitt nivå. Luftige opplevelser for alle i kanskje Norges vakreste omgivelser. Vi er sikre på at dette vil gjøre noe positivt med klassemiljøet, idrettslaget eller foreningen. Ta kontakt på post@helgoyaklatrepark.no eller på tlf. 93453570/41547540.

Load More Posts